Sylvana Simons

Woensdag 15 februari hebben we een bijzonder spannend interview met Sylvana Simons, lijsttrekker van de nieuwe politieke partij Artikel 1. We zullen het met haar hebben over haar inzet voor meer gelijkwaardigheid, inclusiviteit en diversiteit in de samenleving. Vrijwel iedereen heeft een mening over haar. Grote bewondering of blinde haat; er lijkt bijna geen middenweg te bestaan in de reacties op haar visie. Waar komt deze heftige controverse toch vandaan? Is het het bewijs van haar gelijk? Of hebben critici een punt? Tijd voor een pittig gesprek bij Room for Discussion!

Dit interview zal in verband met veiligheidsmaatregelen plaatsvinden in de Muziekzaal van Cultureel Studentencentrum CREA en niet op het podium van Room for Discussion. Het is momenteel niet meer mogelijk om je aan te melden voor dit interview.

Voor de studenten die geen ticket hebben kunnen bemachtigen zal er een live screening worden georganiseerd bij het Podium van Room for Discussion in de E-hal van de RoeterseilandCampus op het moment van het interview.

Room for Discussion is made possible by