Groot UvA Studentenraad Debat

Tussen 9 en 13 mei zijn er studentenraadsverkiezingen! Jij kunt stemmen op de partij van jouw voorkeur, zowel voor de Centrale Studentenraad als voor de Facultaire Studentenraad. Nog geen idee wat je moet stemmen of wat de verkiezing inhoudt? Op 10 mei organiseert Room for Discussion om 13:00 het Groot UvA Studentenraad Debat met de fractievoorzitters van de vier partijen die meedingen naar een plek in de Centrale Studentenraad. Kom langs en bepaal de toekomst van jouw universiteit!

Er komen verschillende prikkelende stellingen aan bod: Wat vinden de partijen van de Maagdenhuis bezetting? Hoe kijken zij aan tegen verdere democratisering? Moet jij straks per vak kunnen betalen voor je studie? Dienen stilteruimtes enkel om te tot rust te komen, of moet er ruimte zijn voor religie? En moeten alle colleges direct online beschikbaar zijn of is écht college volgen zo slecht nog niet? Over thema’s zoals deze gaan de lijsttrekkers in debat.

Verwacht een scherp debat; stel je vragen en bepaal op wie jij gaat stemmen!

Waar: E-hal, Roeterstraat 11, Amsterdam
Wanneer: Dinsdag 10 Mei, 13:00 – 14:00
Wie: Lijsttrekkers van Studentenraadpartijen: Studentenpartij Uvasociaal,de decentralen, De Vrije Student – Amsterdam en Ons kritisch alternatief.
Debatleiders: Jeppe van Aubel en Pim ten Thije

Room for Discussion is made possible by