Mona Keijzer: Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat

Room for Discussion is vereerd om aan te kondigen dat tijdens de Universiteitsdag Mona Keijzer, Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, bij ons te gast zal zijn!

Na het afronden van haar studie, Juridische bestuurswetenschappen, begon Keijzer in 1994 haar politieke carrière bij het CDA. Ze was onder meer gemeenteraadslid, wethouder en locoburgemeester. Sinds 2017 is Mona staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat in het kabinet-Rutte III.

Gedurende het interview zullen wij het uiteraard uitgebreid over Mona Keijzer’s eigen ervaringen – aan de universiteit zelf en daarbuiten, haar rol als politicus een haar zicht op de toekomst van haar eigen carrière maar ook die van de Universiteit hebben! Verder zullen wij het belang van religie in de 21e eeuw, vrouwen in de politiek en de toekomst van technologie in Nederland bespreken. Tijdens het interview is er ongetwijfeld ook ruimte voor publieksinteractie. Wij verwachten een onwijs interessant gesprek en hopen dat u er op 15 juni om 13:00 bij bent.

 

Room for Discussion is made possible by